Anka Juridisch advies

Over ons

Anka Juridisch advies

Over ons

Anka juridisch advies staat bekend met zijn kwalitatieve dienstverlening die betaalbaar is en toegankelijk is voor iedereen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waar met name het MKB mee te maken krijgt, zoals arbeidsrecht, huurrecht bedrijfsruimte en het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Wij strijden voor u en voor rechtvaardigheid voor iedereen. Daarom kiezen wij voor een laagdrempelig aanpak. Door onze werkzaamheden tegen scherpe tarieven aan te bieden, maken wij goede rechtsbijstand voor iedereen toegankelijk. Onze ervaren juristen staan u bij met uw juridische geschil.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze ervaren juristen.

*** Als de Phoenix uit de as herrijzen ***

Ons logo vloeit voort uit verschillende achterliggende gedachten en is daarmee zorgvuldig ontworpen. De uitdrukking ‘als een Phoenix uit de as herrijzen wordt gebruikt om aan te geven dat iets of iemand tot bloei komt, na eerst volledig te zijn afgebroken. De zegswijze vindt zijn oorsprong in de mythologie.

***‘Een persoon die valt en weer opstaat is zoveel sterker dan iemand die nooit valt’-Viktor Frankl***

De schalen van rechtvaardigheid zijn in het donkerblauw en symboliseert vertrouwen, loyaliteit, wijsheid zelfverzekerdheid en intelligentie. De Phoenix in het midden is bruin en symboliseert een huiselijk, warm en gestructureerd omgeving. Bruin is koesterend en eenvoudig is neutraal en toegankelijk. Net als Anka juristen.